Kosmetisk Kirurgi Fordeler Og Ulemper

Når du blir eldre, ser du kanskje i speilet og merker slitasjen som tiden har tatt utseendet ditt. Hvis du ser på kosmetisk kirurgi for å være mer fornøyd med utseendet ditt, kan du lese videre. Den følgende artikkelen skal hjelpe deg med å lære mer om hva du kan forvente av plastisk kirurgi .

Spør om å ta antibiotika. Å ta disse pillene er ofte en del av prosedyren; de kan minimere sjansen for infeksjon. Hvis legen din ikke vil foreskrive antibiotika, må du få en annen mening fra en annen lege.

Bekreft med legen din hvor lenge du må bruke antibiotika etter operasjonen. Antibiotika kan få deg til å føle deg litt annerledes, og ikke fungere skikkelig. Så du kommer til å ønske å vite hvor lang tid det tar før du blir helt frisk. Da kan du leve et normalt liv igjen.

Tenk på alternative alternativer før du bestemmer deg for kosmetisk kirurgi. Noen ganger kan du finne noe annet som er billigere og like effektivt. Invasive prosedyrer kan unngås med hjelp fra en hudlege, riktig bruk av kosmetikk og hjemmepleie.

Et viktig aspekt av kirurgiforskning før kosmetisk kirurgi er en undersøkelse av kirurgens feilbehandling. Du vil vite om han eller hun har hatt noen krav mot ham eller henne. Selv om enhver kirurg kan ende opp med en misfornøyd pasient, vil flere krav være et stort rødt flagg.

Ta deg tid til å undersøke anlegget der plastisk kirurgi skal utføres. Alle operasjonssentre og klinikker må ha lisens eller akkreditering, og vil vanligvis være pålagt å bli inspisert regelmessig. Selv lokale klinikker bør ha denne typen informasjon. Sørg for at operasjonssenteret ditt er lisensiert. Undersøk også for eventuelle negative hendelser, for eksempel mislykkede inspeksjoner.

Før du gjennomgår en kosmetisk kirurgi, vil du diskutere risikoen og potensielle komplikasjoner med kirurgen. Kosmetiske operasjoner er ofte valgfrie prosedyrer, men det betyr absolutt ikke at de er uten risiko. Det er veldig viktig å avveie de potensielle fordelene ved operasjonen mot mulige komplikasjoner.

Neseplastikk er en operasjon som omformer nesen. Denne operasjonen er omtrent den vanligste kosmetiske kirurgien. Kirurgen gjør nesen større eller mindre eller endrer helt formen på broen eller tuppen av nesen. Det kan rette opp en skade, en fødselsskade eller et pusteproblem.

Når folk hører ordet kosmetisk kirurgi, tenker de fleste på ting som brystforbedringer eller ansiktsløftninger. Det er en annen type kosmetisk kirurgi som er spesielt gunstig for kvinner som har hatt brystkreft. Rekonstruktiv kirurgi utføres for å lindre noe av den mentale kvalen som er forbundet med en mastektomi.

Plastisk kirurgi gir muligheten til å forbedre dine nåværende funksjoner og forbedre praktisk talt alle aspekter av ansiktsutseendet ditt. Forhåpentligvis har tipsene i denne artikkelen hjulpet deg med spørsmålene dine, og du er villig til å starte prosessen slik at du kan få den kroppen du vil ha!